Latest News


13-02-2017
Nieuwe website voor Keros
Keros is een erkend voortplantingscentrum in het West-Vlaamse Passendale. Door continue professionalisering heeft Keros een uitstekende kennis ťn reputatie op het gebied van kunstmatige inseminatie, embryo-transplantatie, geboortebegeleiding en adoptie van moederloze veulens.

Lees meer op www.keros.be

» read more

03-02-2017
Nieuwe website voor VDL Stud
VDL Stud is in Nederland, en misschien zelfs wel op wereldvlak, één van de meest toonaangevende paardenbedrijven als het gaat over handel, hengstenhouderij en sport. Dat bewijst familie van de Lageweg dezer dagen op de KWPN Hengstenkeuring waar hun Juventus VG zopas kampioen werd en Arezzo VDL het Keur-predikaat verkreeg.

Me...

» read more

02-02-2017
Nieuwe hengstenbrochure voor T&L
T&L is een dynamisch hippisch bedrijf waar handel, fokkerij en hengstenhouderij hand in hand gaan. Ze bieden een ruim gamma aan hengsten voor de fokkers.

Bovendien willen T&L een opleidingsstal zijn voor jonge talentvolle springpaarden en een sportfokkerij die natuurlijke kwaliteit hoog in het vaandel draagt. U kan bij Tilleman al...

» read more

26-01-2017
Nieuwe brochure voor Devos Group
Devos Group is een fruitbedrijf waarin zowel eigen productie als handel en export gecombineerd worden.

Het familiebedrijf is gespecialiseerd in de teelt en de handel van Belgische peren en appels. Ze zijn een toonaangevend bedrijf op gebied van productie van Conference peren en hun eigen exclusieve Primo appel.

Mede door goede samenwer...

» read more

11-01-2017
10e editie Door Fokker Voor Fokkers cataloog
Door Fokkers Voor Fokkers heeft als doel de fokkerij in België en omliggende landen te promoten. Vanuit deze visie en naar analogie met onze buurlanden voelden zij de noodzaak om de Belgische merriestammen in kaart te brengen en te promoten.

Door Fokker Voor Fokkers streeft ernaar om jaarlijks een cataloog uit te brengen die, afhanke...

» read more

23-12-2016
Fijne feesten !
Graag wensen wij jou en je familie een fantastisch 2017 met veel succes, geluk en plezier.

Fijne feestdagen !

Het Pweb Team
Ben, BjŲrn, Eva, Glenn, Kevin, Kris, Louis, Sofie, Tom, Marleen, Peter

» read more

06-06-2016
Nieuwe website voor Haverklap
De enige volwaardige paardenkrant in Vlaanderen

Sinds begin 2009 verschijnt er om de haverklap een volwaardige Vlaamse paardenkrant. Met de actualiteit als kapstok brengt Haverklap elke twee weken boeiende reportages en indringende interviews. Actueel en up-to-date. Al het nieuws voor en over de paardensport, van alle disciplines, over al...

» read more

06-06-2016
Nieuwe website voor Orange Stables
Orange-Stables is een nieuw en jong hippisch bedrijf waar handel, fokkerij en sport hand in hand gaan.

Orange-Stabbles wil een opleidingsstal zijn voor jonge talentvolle springpaarden en een sportfokkerij uitbouwen die natuurlijke kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Door ons te focussen op deze twee aspecten is het afleveren van topspor...

» read more

15-04-2016
Nieuwe website voor Paardenosteopathie - Peter Van Den Eynde
Peter Van Den Eynde D.O behaalde zijn diploma kinesitherapie, manuele therapie, podologie, sporttherapie en aetiopathie. Hierna studeerde hij 5 jaar humane osteopathie aan het College Sutherland.

Vanuit zijn persoonlijke interesse voor de paardensport verdiepte hij zich in de paardenosteopathie, en verrichtte onderzoek naar: De invloed va...

» read more

15-04-2016
Nieuwe website voor auto's Ronny
 Al sinds 1988 specialiseren wij ons in het verkopen van wagens, bestelwagens en SUV’s, in alle prijsklassen. Wij zijn zowel actief in de verkoop aan particulieren, handelaars en export klanten. Ons doel is om elke klant een geschikte wagen te leveren en nadien ook een goede na-service te bieden. U bent steeds vrijblijvend welkom ...

» read more

15-04-2016
Nieuwe website voor Kris Mast
Een schilder nodig? Uw interieur een nieuwe uitstraling geven? Vinyl leggen? Kris Mast zorgt ervoor!
Dé schilder van uw regio Mol, Balen, Geel, Meerhout. 

Bekijk de nieuwe website op www.krismast.be

» read more

08-04-2016
Nieuwe website voor Wimpelhof
†Wat begonnen is als hobby, is uitgegroeid naar een sportstal met verschillende jonge paarden met toekomst waaronder ook onze goedgekeurde dekhengst Leon JHZ. Wij zijn een jong bedrijf in volle expansie met twee gemotiveerde ruiters.

Ons hoofddoel is jonge paarden opleiden en verkopen. Uiteraard hebben we ook al enkele oudere paarden...

» read more

05-04-2016
Nieuwe website voor Stephex
 Stephan Conter, oprichter en CEO van de Stephex group, wil verrassen en boeien en doet het graag op zijn manier. Van paardenhandel, via paardenvrachtwagens, luxemotorhomes en het organiseren van internationale vijfsterrenwedstrijden, tot "food trucks", het bedrijf van Stephan Conter bevindt zich sinds de oprichting in een con...

» read more

01-04-2016
Nieuwe website voor Daan De Volder
 Daan De Volder is geboren in 1963 te Leuven, België. Hij heeft een opleiding gevolgd als interieurarchitect aan Sint Lukas Brussel en startte in 1990 met archiblau&partners.Sinds 2009 is hij verbonden als docent ontwerp aan de KU Leuven faculteit architectuur campus Sint Lucas Brussel-Gent. De synergie tussen prakijk, onderzoe...

» read more

28-03-2016
Nieuwe website voor Berghoeve
Stoeterij De Berghoeve is gebaseerd op het fokken van veulens met internationale afstammelingen. Verder willen ze deze veulens opleiden tot volmaakte sportpaarden in de internationale sport.

Ze fokken voornamelijk zelf hun veulens maar het is niet uitgesloten dat ze de veulenveilingen langsgaan of in Holstein eens een kijkje gaan nemen.
...

» read more

25-03-2016
Nieuwe website voor Beeckhof
†In Noorderwijk bevindt zich Fokkerij 't Beeckhof van Cis Op de Beeck en Romy Vandereyt. Wat jaren geleden begon als hobby is ondertussen uitgegroeid tot een familie bedrijf waar met heel veel geduld en vooral veel liefde veulens worden gefokt uit bewezen moederlijnen.
De veulens worden hier geboren en verblijven hier tot de leeftijd ...

» read more

21-03-2016
Nieuwe website voor Gladstone hdh
 Gladstone HDH, De zwarte parel van de kwpn fokkerij !

De nieuwe website is te bekijken op www.gladstonehdh.com


» read more

16-03-2016
Nieuwe website voor PaardenPunt Vlaanderen
PaardenPunt Vlaanderen, als het om paarden gaat

PaardenPunt Vlaanderen is de officiŽle koepelorganisatie van de Vlaamse paardensector. Wij vertegenwoordigen meer dan 40 erkende verenigingen met honderdduizenden leden en trachten samen de sector op een duurzame manier te versterken en verder uit te bouwen.

De nieuwe website werd on...

» read more

11-03-2016
Nieuwe website voor In De Bus
Springruiter Dennis Van Tilburg en dierenarts Jasmien Thiry heten u graag welkom op hun stal en praktijk In De Bus, genoemd naar hun straat in Oostham, in de Limburgse Zuiderkempen. Jarenlang werkte Dennis als springruiter voor VDL Stud. Hij werd acht keer kampioen van Friesland, twee keer Nederlands kampioen en sprong meermaals op het werel...

» read more

07-03-2016
Nieuwe website voor EAFS
De ‘Europese Arabo-Friezen stamboek vzw’ is van, voor en door de fokkers van Europese Arabo-Friese sportpaarden. Haar werking is verspreid over meerdere landen. De zetel van de vereniging en het centrale zeggingschap bevinden zich in België.

De nieuwe website is te bekijken op www.eafs.be 

» read more

04-03-2016
Nieuwe website voor Holland Horse Sale
De Holland Horse Sale is een veiling van 4-, 5- en 6-jarige springpaarden van internationale allure. Voor geïnteresseerde kopers uit de gehele wereld is een collectie paarden samengesteld die aan de hoogste verwachtingen mag voldoen.

De nieuwe website is te bekijken op www.hollandhorsesale.com

» read more

24-02-2016
Nieuwe website voor Woutershof
 Manege woutershof ligt midden in de groene long van Hasselt, beter bekend als Schimpen (Kuringen). U kan er paardrijden, een terrasje doen en genieten van het prachtige uitzicht. De binnenblijvers kunnen de actualiteiten volgen op de tv-schermen.

U kan de nieuwe website bekijken op www.manegewoutershof.be

» read more

11-02-2016
Nieuwe website voor Shalanno Farms
Andrew Ramsay is een internationale showjumper die meedoet aan evenementen doorheen heel Noord-Amerika en Europa. Shalanno Farms is constant op zoek naar het aankopen, ontwikkelen, concurreren en verkopen van internationale sportpaarden van topkwaliteit.

De nieuwe website is te bekijken op www.shalannofarms.com

» read more

19-01-2016
Pweb Solutions zoekt een front-end developer
Pweb Solutions zoekt een front-end developer die net als ons gelooft in eenvoud. Je bent innoverend en je hebt een affiniteit voor nieuwe technologieŽn voor het bouwen van ...
We gaan ervan uit dat je HTML5, Bootstrap...

» read more

27-10-2015
Nieuwe website voor Zilveren Spoor
Hippisch Centrum het Zilveren Spoor is nieuw leven ingeblazen door Veronique Van Geenberghe en de eerste wedstrijden zijn intussen alweer verreden in Moorsele!

Alle wedstrijdprogramma's en verdere info is te vinden o...

» read more

09-10-2015
Nieuwe website voor EHS
European Horse Services (EHS) staat al sinds 1992 garant voor veilig en efficiënt transport van paarden. Met boekingen naar alle continenten en een team van specialisten die iedere keer voor een vlotte doorgang zorgen, krijgen klanten de best mogelijke service.

Bezoek hun nieuwe website: www.ehs.be

» read more

29-09-2015
Nieuwe website Landscape for Horses
‘Landscape for Horses’ streeft naar een tijdloze maar karaktervolle vormgeving. Vanzelfsprekendheid en eenvoud staan hierbij voorop. Telkens worden de persoonlijke wensen van de gebruiker vooropgesteld.

Vertrekkende uit de liefde voor de paardensport heeft tuinarchitect Koen Aerts gedurende ruim 20 jaar een brede expertise bi...

» read more

23-09-2015
Vernieuwing website BWP Auction Antwerp
BWP Auction Antwerp is na 13 kwaliteitsvolle edities uitgegroeid tot een vaste waarde in de paardenwereld met als referenties een uitgebreide collectie van gekeurde hengsten en vele internationale springpaarden.

De veiling wordt sfeervol omkaderd door onze jumping: Silver Leaque wedstrijden met aantrekkelijke proeven voor een ruim deelne...

» read more

15-09-2015
Nieuwe website voor Kremer Pro Equestrian
De training- en sportstal van Dan Kremer bevindt zich in Lasne. Hun vele internationale deelnames en de resultaten zijn nu eenvoudig te volgen via www.kremer-pro-equestrian.com.

» read more

14-09-2015
Vernieuwing website Belgian Foal Auction
Dit weekend ging de Belgian Foal Auction door, voorheen gekend als de Belgian Horses Auction. Het werd een succesvolle editie met als topper Phantom van de Lindehoeve.

Meer info op www.belgianfoalauction.be

» read more


» bekijk het volledige nieuwsarchief