Latest News


27-10-2015
Nieuwe website voor Zilveren Spoor
Hippisch Centrum het Zilveren Spoor is nieuw leven ingeblazen door Veronique Van Geenberghe en de eerste wedstrijden zijn intussen alweer verreden in Moorsele!

Alle wedstrijdprogramma's en verdere info is te vinden o...

» read more

09-10-2015
Nieuwe website voor EHS
European Horse Services (EHS) staat al sinds 1992 garant voor veilig en efficiënt transport van paarden. Met boekingen naar alle continenten en een team van specialisten die iedere keer voor een vlotte doorgang zorgen, krijgen klanten de best mogelijke service.

Bezoek hun nieuwe website: www.ehs.be

» read more

29-09-2015
Nieuwe website Landscape for Horses
‘Landscape for Horses’ streeft naar een tijdloze maar karaktervolle vormgeving. Vanzelfsprekendheid en eenvoud staan hierbij voorop. Telkens worden de persoonlijke wensen van de gebruiker vooropgesteld.

Vertrekkende uit de liefde voor de paardensport heeft tuinarchitect Koen Aerts gedurende ruim 20 jaar een brede expertise bi...

» read more

23-09-2015
Vernieuwing website BWP Auction Antwerp
BWP Auction Antwerp is na 13 kwaliteitsvolle edities uitgegroeid tot een vaste waarde in de paardenwereld met als referenties een uitgebreide collectie van gekeurde hengsten en vele internationale springpaarden.

De veiling wordt sfeervol omkaderd door onze jumping: Silver Leaque wedstrijden met aantrekkelijke proeven voor een ruim deelne...

» read more

15-09-2015
Nieuwe website voor Kremer Pro Equestrian
De training- en sportstal van Dan Kremer bevindt zich in Lasne. Hun vele internationale deelnames en de resultaten zijn nu eenvoudig te volgen via www.kremer-pro-equestrian.com.

» read more

14-09-2015
Vernieuwing website Belgian Foal Auction
Dit weekend ging de Belgian Foal Auction door, voorheen gekend als de Belgian Horses Auction. Het werd een succesvolle editie met als topper Phantom van de Lindehoeve.

Meer info op www.belgianfoalauction.be

» read more

17-07-2015
Nieuwe website voor Stoeterij 't Merelsnest
Stoeterij 't Merelsnest is het familiebedrijf van familie Van Bunder-Stoop in Ursel, gespecialiseerd in het fokken van springpaarden. Er wordt beroep gedaan op de beste moederlijnen van Europa. De focus ligt op de stam die de tweevoudig Olympisch kampioenenmerrie Sapphire voortbracht.
Van deze lijn zijn ook Qarco Van 't Merelsnest, Romul...

» read more

13-07-2015
Nieuwe website Foal Auction 111
Op zaterdagavond 29 augustus 2015 organiseert Stud 111 onder leiding van Harrie Theeuwes de eerste veulenveiling, en dit tijdens de jumpingwedstrijd De Kraal International in Zandhoven. Topsport wordt zo gecombineerd met fokkerij tijdens dit internationale event.

www.foalauction111.com

» read more

13-07-2015
Nieuwe website voor Paardentandarts Bart
Bart Vandepitte heeft jarenlang ervaring als paardentandarts en geeft op zijn website uitgebreide informatie over het belang van goede tandverzorging bij paarden.

www.paardentandartsbart.be

» read more

13-07-2015
Nieuwe website voor Karel Cox
De handel- en sportstal van Karel Cox bevindt zich in het Limburgse Hechtel-Eksel.

www.karelcox.be

» read more

13-07-2015
Nieuwe website Höveler
Het Duitse merk van paardenvoeders "Höveler" heeft sinds dit jaar een partnership met Dominique Wouters voor het verdelen van het voer in België en Nederland.

www.hoeveler.be

» read more

13-07-2015
Vernieuwing website Wildri
Wildri is gespecialiseerd in de productie van opslagtanks. Deze tanks kunnen voor allerlei toepassingen gebruikt worden: stookolie, diesel, benzine, olie, water, ...

Vernieuwde website: www.wildri.be

» read more

13-07-2015
Nieuwe website Jumping Bonheiden
Hippisch Centrum C&M, ook wel gekend onder de naam "Jumping Bonheiden", wordt geleid door Corinne en Mike Van Belle. C&M ligt in een prachtig domein van 8 ha recreatiedomein waar internationale, nationale en regionale wedstrijden worden georganiseerd.

www.jumping-bonheiden.be

» read more

13-07-2015
Website voor Hard Rock Z
Heartbreaker's reflex x Carthago's vermogen, zo wordt de hengst Hardrock Z aangekondigd. De hengst is gestationeerd in Amerika en wordt succesvol uitgebracht door de Venezolaan Emanuel Andrade.

Voor het nog beschikbare sperma liet Johan Thijs de website www.hardrockz.be ontwikkelingen.

» read more

13-07-2015
Nieuwe website voor Haras de Wisbecq
Haras de Wisbecq is een professioneel privaat hippisch centrum gelegen in het Waalse Rebecq. Verschillende professionele ruiters en landenteams hebben er hun permanente verblijfplaats en uitvalsbasis voor wedstrijddeelnames.

» read more

25-03-2015
Gezocht: 2 front-end developers
We zoeken 2 front-end developers die net als ons geloven in eenvoud. Je denkt mee over de vorm van innovatieve websites. Achter de schermen bouw je met je team tot de laatste pixel op zijn plek staat.


» read more

27-02-2015
Drukwerk
Het dekseizoen komt weer langzaam in zicht en de eerste hengstenbrochure is inmiddels dan ook al gedrukt!

» read more

18-02-2015
Nieuwe website Lutz Jumping Horses
Lutz Jumping Horses is de training- en sportstal van Patrik Lutz in het Waalse Thorembais-les-Béguines. In hun Wall of Fame zijn o.a. de welklinkende namen van Camille Z, Elie Van De Kolmen, Huxx De Muze, Casper, Quel Homme de Hus,... terug te vinden.

Voor het uitwerken van hun logo en website deden ze beroep op Pweb.

» read more

13-02-2015
Nieuwe website voor Ambu2000
Ambu 2000 is een onafhankelijke privé-ambulancedienst die dringend- en niet-dringend ambulancevervoer verzorgt in de Vlaamse Ardennen en de Denderstreek.

» read more

28-01-2015
Vernieuwing website Picobello
Picobello, dat is feesten in stijl! Eind vorig jaar zorgden ze nog voor de volledige inrichting van Jumping Mechelen, maar ook voor elk ander evenement kan u beroep doen op hun feestbenodigdheden en ervaring bij het organiseren van evenementen.

Picobello is uw partner in verhuur van feestmateriaal. Van tafels en stoelen tot borden en best...

» read more

09-01-2015
Nieuwe website voor Eden Farm
De sportstal en fokkerij van de Belgische ruiter Gaëtan Decroix gaat voortaan verder onder de naam Eden Farm. Voor zijn nieuwe website deed hij beroep op Pweb.

www.edenfarm.eu

» read more

09-01-2015
Online visitekaartje voor Stal De Gordebeek
Stal De Gordebeek is gelegen in een prachtig uitgestrekt natuurgebied in Stekene. Stal De Gordebeek beschikt over tal van faciliteiten zoals; binnenpiste en buitenpiste (met eventueel voorziening van springparcour), een longeercirkel, een galopdreef om conditie te trainen, ruime weides , was- en zadelplaatsen, een solarium, zadelk...

» read more

19-12-2014
Fijne feestdagen !
Op de drempel van het nieuwe jaar danken wij u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen en het prettige contact. Graag wensen wij u sfeervolle kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar waarin wij hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn!

Tijdens de feestdagen zijn wij er even tussenuit, onze kantoren zijn gesloten van 22/12 t.e.m. 2/01...

» read more

19-12-2014
Nieuwe website Sale of the Rising Stars
Op 24 januari 2015 staat in het Nederlandse Drachten de volgende editie van de springpaardenveiling Sale of the Rising Stars op de agenda.

Voor de vernieuwing van de website en opmaak van de veilingcatalogus deed de organisatie beroep op Pweb Solutions.

www.saleoftherisingstars.nl

» read more

25-11-2014
Nieuwe website voor Jessica Mendoza
De Britse amazone Jessica Mendoza is sinds enige tijd gehuisvest in het Nederlandse Mierlo van waar ze verder willen bouwen aan haar carrière in de internationale jumpingsport. 
Pweb zorgde voor een fotoreportage van de accommodatie, het team en uiteraard de paarden! 

De nieuwe website is te vinden op www.jessicamendoza....

» read more

19-11-2014
Nieuwe website Ruitersportcentrum Liefsoens
Op manege Liefsoens in Spalbeek nabij Hasselt kan u terecht voor groeps- en privélessen paardrijden en er worden verschillende oefenjumpings georganiseerd. Daarnaast leren kinderen tijdens de vele ponykampen op een speelse en educatieve wijze omgaan met pony's.

Meer informatie op www.manegeliefsoens.be

» read more

18-11-2014
Nieuwe website voor PoSa
Voor alle afwerking in tegels, natuursteen, laminaat en parket kan u terecht bij PoSa. Door de jaren heen zijn ze een betrouwbare partner geworden van vele gekende bouwbedrijven en promotoren voor allerlei soorten projecten: kantoren, industriebouw, rusthuizen, sociale woningbouw, particuliere woningen, ...

Pweb mocht een dag mee op pad ...

» read more

13-11-2014
Vlaams Paardenloket : Equilabel
Op zaterdag 8 november 2014 blikte het Vlaams Paardenloket, samen met een 170-tal geïnteresseerden, terug op de voorbije vijf jaar. Tijdens de Vlaamse Sectordag Paarden die doorging op de Faculteit Diergeneeskunde van de UGent, werd ook het gloednieuwe “Equilabel”, een kwaliteitslabel voor maneges en pensionstallen, gelancee...

» read more

09-11-2014
Nieuwe website Jump 4 Victory
Nieuwe wedstrijd, nieuwe website!

Van 5 tot 8 februari 2015 staat een nieuw evenement op de kalender: Jump 4 Victory organiseert in Stal Hulsterlo te Meerdonk verschillende proeven voor pony's en paarden, en zal ook het decor vormen voor een manche van de Hengstencompetitie.

» read more

08-11-2014
Vernieuwing website Ponycriterium
Het Ponycriterium heeft een vaste positie verworven in de kalender van de jeugdige jumpingruiters. Seizoen 2014-2015 is intussen van start gegaan.

Meer info op de vernieuwde website: www.ponycriterium.be

» read more


» bekijk het volledige nieuwsarchief