Latest News


15-04-2016
Nieuwe website voor auto's Ronny
 Al sinds 1988 specialiseren wij ons in het verkopen van wagens, bestelwagens en SUV’s, in alle prijsklassen. Wij zijn zowel actief in de verkoop aan particulieren, handelaars en export klanten. Ons doel is om elke klant een geschikte wagen te leveren en nadien ook een goede na-service te bieden. U bent steeds vrijblijvend welkom ...

» read more

15-04-2016
Nieuwe website voor Kris Mast
Een schilder nodig? Uw interieur een nieuwe uitstraling geven? Vinyl leggen? Kris Mast zorgt ervoor!
Dé schilder van uw regio Mol, Balen, Geel, Meerhout. 

Bekijk de nieuwe website op www.krismast.be

» read more

08-04-2016
Nieuwe website voor Wimpelhof
†Wat begonnen is als hobby, is uitgegroeid naar een sportstal met verschillende jonge paarden met toekomst waaronder ook onze goedgekeurde dekhengst Leon JHZ. Wij zijn een jong bedrijf in volle expansie met twee gemotiveerde ruiters.

Ons hoofddoel is jonge paarden opleiden en verkopen. Uiteraard hebben we ook al enkele oudere paarden...

» read more

05-04-2016
Nieuwe website voor Stephex
 Stephan Conter, oprichter en CEO van de Stephex group, wil verrassen en boeien en doet het graag op zijn manier. Van paardenhandel, via paardenvrachtwagens, luxemotorhomes en het organiseren van internationale vijfsterrenwedstrijden, tot "food trucks", het bedrijf van Stephan Conter bevindt zich sinds de oprichting in een con...

» read more

01-04-2016
Nieuwe website voor Daan De Volder
 Daan De Volder is geboren in 1963 te Leuven, België. Hij heeft een opleiding gevolgd als interieurarchitect aan Sint Lukas Brussel en startte in 1990 met archiblau&partners.Sinds 2009 is hij verbonden als docent ontwerp aan de KU Leuven faculteit architectuur campus Sint Lucas Brussel-Gent. De synergie tussen prakijk, onderzoe...

» read more

28-03-2016
Nieuwe website voor Berghoeve
Stoeterij De Berghoeve is gebaseerd op het fokken van veulens met internationale afstammelingen. Verder willen ze deze veulens opleiden tot volmaakte sportpaarden in de internationale sport.

Ze fokken voornamelijk zelf hun veulens maar het is niet uitgesloten dat ze de veulenveilingen langsgaan of in Holstein eens een kijkje gaan nemen.
...

» read more

25-03-2016
Nieuwe website voor Beeckhof
†In Noorderwijk bevindt zich Fokkerij 't Beeckhof van Cis Op de Beeck en Romy Vandereyt. Wat jaren geleden begon als hobby is ondertussen uitgegroeid tot een familie bedrijf waar met heel veel geduld en vooral veel liefde veulens worden gefokt uit bewezen moederlijnen.
De veulens worden hier geboren en verblijven hier tot de leeftijd ...

» read more

21-03-2016
Nieuwe website voor Gladstone hdh
 Gladstone HDH, De zwarte parel van de kwpn fokkerij !

De nieuwe website is te bekijken op www.gladstonehdh.com


» read more

16-03-2016
Nieuwe website voor PaardenPunt Vlaanderen
PaardenPunt Vlaanderen, als het om paarden gaat

PaardenPunt Vlaanderen is de officiŽle koepelorganisatie van de Vlaamse paardensector. Wij vertegenwoordigen meer dan 40 erkende verenigingen met honderdduizenden leden en trachten samen de sector op een duurzame manier te versterken en verder uit te bouwen.

De nieuwe website werd on...

» read more

11-03-2016
Nieuwe website voor In De Bus
Springruiter Dennis Van Tilburg en dierenarts Jasmien Thiry heten u graag welkom op hun stal en praktijk In De Bus, genoemd naar hun straat in Oostham, in de Limburgse Zuiderkempen. Jarenlang werkte Dennis als springruiter voor VDL Stud. Hij werd acht keer kampioen van Friesland, twee keer Nederlands kampioen en sprong meermaals op het werel...

» read more

07-03-2016
Nieuwe website voor EAFS
De ‘Europese Arabo-Friezen stamboek vzw’ is van, voor en door de fokkers van Europese Arabo-Friese sportpaarden. Haar werking is verspreid over meerdere landen. De zetel van de vereniging en het centrale zeggingschap bevinden zich in België.

De nieuwe website is te bekijken op www.eafs.be 

» read more

04-03-2016
Nieuwe website voor Holland Horse Sale
De Holland Horse Sale is een veiling van 4-, 5- en 6-jarige springpaarden van internationale allure. Voor geïnteresseerde kopers uit de gehele wereld is een collectie paarden samengesteld die aan de hoogste verwachtingen mag voldoen.

De nieuwe website is te bekijken op www.hollandhorsesale.com

» read more

24-02-2016
Nieuwe website voor Woutershof
 Manege woutershof ligt midden in de groene long van Hasselt, beter bekend als Schimpen (Kuringen). U kan er paardrijden, een terrasje doen en genieten van het prachtige uitzicht. De binnenblijvers kunnen de actualiteiten volgen op de tv-schermen.

U kan de nieuwe website bekijken op www.manegewoutershof.be

» read more

11-02-2016
Nieuwe website voor Shalanno Farms
Andrew Ramsay is een internationale showjumper die meedoet aan evenementen doorheen heel Noord-Amerika en Europa. Shalanno Farms is constant op zoek naar het aankopen, ontwikkelen, concurreren en verkopen van internationale sportpaarden van topkwaliteit.

De nieuwe website is te bekijken op www.shalannofarms.com

» read more

19-01-2016
Pweb Solutions zoekt een front-end developer
Pweb Solutions zoekt een front-end developer die net als ons gelooft in eenvoud. Je bent innoverend en je hebt een affiniteit voor nieuwe technologieŽn voor het bouwen van ...
We gaan ervan uit dat je HTML5, Bootstrap...

» read more

27-10-2015
Nieuwe website voor Zilveren Spoor
Hippisch Centrum het Zilveren Spoor is nieuw leven ingeblazen door Veronique Van Geenberghe en de eerste wedstrijden zijn intussen alweer verreden in Moorsele!

Alle wedstrijdprogramma's en verdere info is te vinden o...

» read more

09-10-2015
Nieuwe website voor EHS
European Horse Services (EHS) staat al sinds 1992 garant voor veilig en efficiënt transport van paarden. Met boekingen naar alle continenten en een team van specialisten die iedere keer voor een vlotte doorgang zorgen, krijgen klanten de best mogelijke service.

Bezoek hun nieuwe website: www.ehs.be

» read more

29-09-2015
Nieuwe website Landscape for Horses
‘Landscape for Horses’ streeft naar een tijdloze maar karaktervolle vormgeving. Vanzelfsprekendheid en eenvoud staan hierbij voorop. Telkens worden de persoonlijke wensen van de gebruiker vooropgesteld.

Vertrekkende uit de liefde voor de paardensport heeft tuinarchitect Koen Aerts gedurende ruim 20 jaar een brede expertise bi...

» read more

23-09-2015
Vernieuwing website BWP Auction Antwerp
BWP Auction Antwerp is na 13 kwaliteitsvolle edities uitgegroeid tot een vaste waarde in de paardenwereld met als referenties een uitgebreide collectie van gekeurde hengsten en vele internationale springpaarden.

De veiling wordt sfeervol omkaderd door onze jumping: Silver Leaque wedstrijden met aantrekkelijke proeven voor een ruim deelne...

» read more

15-09-2015
Nieuwe website voor Kremer Pro Equestrian
De training- en sportstal van Dan Kremer bevindt zich in Lasne. Hun vele internationale deelnames en de resultaten zijn nu eenvoudig te volgen via www.kremer-pro-equestrian.com.

» read more

14-09-2015
Vernieuwing website Belgian Foal Auction
Dit weekend ging de Belgian Foal Auction door, voorheen gekend als de Belgian Horses Auction. Het werd een succesvolle editie met als topper Phantom van de Lindehoeve.

Meer info op www.belgianfoalauction.be

» read more

17-07-2015
Nieuwe website voor Stoeterij 't Merelsnest
Stoeterij 't Merelsnest is het familiebedrijf van familie Van Bunder-Stoop in Ursel, gespecialiseerd in het fokken van springpaarden. Er wordt beroep gedaan op de beste moederlijnen van Europa. De focus ligt op de stam die de tweevoudig Olympisch kampioenenmerrie Sapphire voortbracht.
Van deze lijn zijn ook Qarco Van 't Merelsnest, Romul...

» read more

13-07-2015
Nieuwe website Foal Auction 111
Op zaterdagavond 29 augustus 2015 organiseert Stud 111 onder leiding van Harrie Theeuwes de eerste veulenveiling, en dit tijdens de jumpingwedstrijd De Kraal International in Zandhoven. Topsport wordt zo gecombineerd met fokkerij tijdens dit internationale event.

www.foalauction111.com

» read more

13-07-2015
Nieuwe website voor Paardentandarts Bart
Bart Vandepitte heeft jarenlang ervaring als paardentandarts en geeft op zijn website uitgebreide informatie over het belang van goede tandverzorging bij paarden.

www.paardentandartsbart.be

» read more

13-07-2015
Nieuwe website voor Karel Cox
De handel- en sportstal van Karel Cox bevindt zich in het Limburgse Hechtel-Eksel.

www.karelcox.be

» read more

13-07-2015
Nieuwe website HŲveler
Het Duitse merk van paardenvoeders "Höveler" heeft sinds dit jaar een partnership met Dominique Wouters voor het verdelen van het voer in België en Nederland.

www.hoeveler.be

» read more

13-07-2015
Vernieuwing website Wildri
Wildri is gespecialiseerd in de productie van opslagtanks. Deze tanks kunnen voor allerlei toepassingen gebruikt worden: stookolie, diesel, benzine, olie, water, ...

Vernieuwde website: www.wildri.be

» read more

13-07-2015
Nieuwe website Jumping Bonheiden
Hippisch Centrum C&M, ook wel gekend onder de naam "Jumping Bonheiden", wordt geleid door Corinne en Mike Van Belle. C&M ligt in een prachtig domein van 8 ha recreatiedomein waar internationale, nationale en regionale wedstrijden worden georganiseerd.

www.jumping-bonheiden.be

» read more

13-07-2015
Website voor Hard Rock Z
Heartbreaker's reflex x Carthago's vermogen, zo wordt de hengst Hardrock Z aangekondigd. De hengst is gestationeerd in Amerika en wordt succesvol uitgebracht door de Venezolaan Emanuel Andrade.

Voor het nog beschikbare sperma liet Johan Thijs de website www.hardrockz.be ontwikkelingen.

» read more

13-07-2015
Nieuwe website voor Haras de Wisbecq
Haras de Wisbecq is een professioneel privaat hippisch centrum gelegen in het Waalse Rebecq. Verschillende professionele ruiters en landenteams hebben er hun permanente verblijfplaats en uitvalsbasis voor wedstrijddeelnames.

» read more


» bekijk het volledige nieuwsarchief