Een foto van ons recent nieuws.
Een foto van ons recent nieuws.

18 okt

Auction Twinkeling gaat online!


 Ook Auction Twinkeling wou zijn veiling online vervolgen. Het handige systeem van Pweb Solutions zorgt ervoor dat de klantengegevens veilig blijven en men ook een zicht heeft op de bieders. De fotografie werd door Twinkeling zelf verzorgd.

Inmiddels is de eerste online veiling gepasseerd: Replay van d’Abelendreef, gefokt door Koen Cerpentier, werd voor 20.000 euro de veilingtopper. Replay is een zoon van Malito de Reves en de halfbroer van Homer van de Barlebuis die met Victor Mariano Luminatti op 1m60-niveau actief was. Raimara van Essene haalde de 10.000 euro net niet, voor deze Aimer van het Polderhof-dochter werd 9.750 euro betaald. Raimara is de halfzus van H Blue Boy van Essene die met Marco Antonio Merisio 1m50 sprong, terwijl halfbroer Foxstop van Essene met Mai-Britt Nuudi 1m40 sprong.

Verschillende paarden werden tussen de 7 en 8.000 euro verkocht. Rumba van Schuttershof (Ducati van Schuttershof) verwisselde voor 7000 euro van eigenaar en komt uit de stam van Kashmir van Schuttershof. Ook Christope Merisschaert deed een koopje. Hij kocht de Diamant de Semilly-zoon Diamond's Love Bulls Eye Z voor 7.750 euro.

De 36 veulens werden gemiddeld voor 6.683 euro per veulen verkocht. Een groot succes als je het de familie Buyens vraagt. Zij zijn al in volle voorbereiding voor de 2de editie in maart waarbij 2- en 3-jarige paarden geveild zullen worden.