Pweb Solutions is gespecialiseerd in SEO en SEA. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf beter opvalt in Google (en andere zoekmachine's)
Een voorbeeld van organische en gesponsorde zoekresultaten in Google

SEO

SEO staat voor het Engelse begrip Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Het is dus een verzameling van technieken om de vindbaarheid van uw website en/of internetpagina's te optimaliseren. SEO zorgt ervoor dat uw website hoger in de organische zoekresultaten voorkomt en uw site dus door meer (potentiële) klanten gevonden wordt. Hoe hoog uw website scoort in Google (of Bing) hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld een duidelijke URL-structuur, kwalitatieve teksten, responsive design, ... Wilt u ook op lange termijn beter online gevonden worden? Contacteer ons dan zeker voor een analyse!

SEA

SEA is de afkorting voor Search Engine Advertising, oftewel adverteren op zoekmachines. Dit betekent dat uw website bij de gesponsorde resultaten getoond wordt, waardoor uw website zeker opvalt.
Bij SEO richt men zich op een zo hoog mogelijke positie in de organische resultaten, terwijl men bij SEA probeert te adverteren tegen het hoogste rendement. Waar de resultaten van SEO soms even op zicht laten wachten, kunt u met SEA wel heel snel uw positie beïnvloeden, hetgeen ideaal is voor tijdelijke campagne's

Facebook advertising

Facebook (en Instagram)

SEO

Zoekmachines zoals Google zijn een belangrijke bron van webverkeer op uw website. De SEO-optimalisatie van een website voor de verschillende zoekmachines is dan ook van invloed op de positie van jouw website in de zoekresultaten. Sitestructuur, copywriting, impact van 'mobile friendly', indexatie,... het zijn allemaal belangrijke aspecten.

SEA

Bij SEA is het belangrijk om doelgerichte campagnes op te zetten. Door uw budget af te stemmen op de juiste zoektermen bereikt u het juiste doelpubliek. Heeft u geen tijd om deze advertenties zelf op te volgen of heeft u geen idee hoe u moet beginnen? Bij Pweb Solutions werken door Google gecertificeerde medewerkers die u met plezier verder helpen.

E-mailmarketing

E-mail blijft een snelle en goedkope manier om potentiële klanten te overtuigen.
Professionele e-mailings lokken namelijk meteen meer bezoekers naar uw website.
Pweb helpt je graag bij het opstellen, testen en verzenden van je mailcampagne.

Meer informatie?

Heeft u nog bijkomende vragen of wilt u het met ons over uw project hebben? Wij luisteren graag.
Neem contact met ons op voor een afspraak of offerte.

Contacteer Pweb

Onze Partners

Online betalingen

MultisafePay

E-commerce toepassingen en webshops kunnen uitgebreid worden met online en mobiele betalingen: handig, veilig en snel.

Cloud oplossingen

Google Suite

Pweb is erkend reseller van de G Suite producten (voorheen Google Apps for Work) waarvan het professionele gebruik van Gmail de meest gekende toepassing is.

Domeinnamen

DNS Belgium
Ascio

Pweb is officieel registrar van DNS Belgium, maar behalve voor .be, .vlaanderen en .brussels domeinen kan u bij ons terecht voor vele andere extensies.