Gespecialiseerd in paarden

Pweb Solutions heeft zich door de jaren heen bewezen als meest geschikte (media)partner in de paardenwereld. We zijn aanwezig op alle grote evenementen, en verzorgen de nieuwsberichtgeving en fotografie. Verder doen (hobby)fokkerijen, grote hengstenhouderijen en internationale ruiters reeds jarenlang beroep op onze diensten.

De vele veilingen kennen recent een nieuwe tak met de online variant. Ons online veilingplatform biedt u talloze mogelijkheden om een eigen online veiling te organiseren of uw bestaande veiling te combineren met online biedingen. Klik hier voor alle verdere informatie en onze referenties.

De laatste jaren heeft ons bedrijf sterk geïnvesteerd in enkele eigen projecten, zowel online als offline. Met deze kennis van de paardenwereld is Pweb Solutions de ideale partner om uw hippisch bedrijf bij te staan.

Equestrian tools

Er zijn verschillende equestrian websites die tools aanbieden om het beheer van uw website te vergemakkelijken én zo uw website te verbeteren. Onze kennis van de paardenwereld zorgt ervoor dat we deze op eenvoudige wijze kunnen implementeren in uw website!

Met de pedigree tool van Hippomundo.com is het zo niet langer nodig elke voorouder van uw paard over te typen! Daar bovenop worden in de "3 generation pedigree" alle sportresultaten uit de bloedlijn van uw paard getoond.

Live resultaten van uw fokproducten, sportpaarden en/of stalruiters? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!
Meer info: Hippomundo.com

Onze eigen projecten

Online paardennieuws
sinds 2000

Galop.be

De portaalwebsite galop.be is in België de grootste en meest bezochte paardennieuws-website.

Bezoek website
Paardenkrant
sinds 2009

Haverklap

In de gedrukte pers heeft de krant Haverklap op korte termijn een sterke positie verworven. De enige Vlaamse paardenkrant.

Bezoek website
Paardensport foto's
sinds 2004

Paardenfotograaf.be

Uitgebreid fotoarchief van lokale en internationale evenementen, evenals fotoreportages bij fokkers, ruiters,... .

Bezoek website
Equine Registration System
sinds 2006

ERS

Universele inschrijvingsmodule voor de hippische sector: wedstrijden, clinics, ticketverkoop,... .

Bezoek website