Een kudde tweejarige paarden nieuwsgierig naar de laatste realisaties van Pweb Solutions.

Archief 2010

23-12-2010

Prettige feestdagen !

Het team van Pweb Solutions, Galop.be & Haverklap wenst u van harte een Prettige Kerst en Gelukkig Nieuwjaar ! Onze kantoren zijn gesloten van vrijdag 24 december 2010 t.e.m. zondag 2 januari 2011.

Lees verder
10-12-2010

Work in progress

Met Jumping Mechelen, de eindejaarsfeesten en daarna het nieuwe dekseizoen in het vooruitzicht zijn het drukke tijden bij Pweb!

Lees verder
05-11-2010

Online veiling op Equimedic.be

Vanaf deze week zal Equimedic regelmatig een paard verkopen via haar website. Elk paard zal gedurende één week online blijven staan. Door eenvoudig in te loggen kan iedereen van overal ter wereld meebieden op deze paarden.

Lees verder
29-10-2010

Pweb is er klaar voor !

Presentatiemappen, compliment cards, naamkaartjes, blinkend, mat, met spotlak, papier van 135 - 170 - 300 en 400 gram... het is er allemaal bij! Voor onze (nieuwe) klanten en met het oog op de komende beurzen hebben we een mapje samengesteld dat een presentatie van het bedrijf brengt waarbij alle takken worden voorgesteld. Tegelijkertijd ...

Lees verder
27-10-2010

Nieuwe websites Manege Heikant & SEC-construction

Zopas lanceerden we de vernieuwde websites voor Manege Heikant en SEC Construction. Voor beide websites werd een nieuwe lay-out getekend en ze draaien vanaf nu op het cms-systeem.

Lees verder
18-10-2010

Living People: nieuwe huisstijl

In 2004 start Anita de Goeij haar eigen ontwerpstudio Living People. Living People ontwerpt en creëert totaalconcepten en exclusieve woninginrichting. Pweb verzorgde de huisstijl voor deze ontwerpstudio, met een nieuw logo, visitekaartjes en de website.

Lees verder
17-10-2010

Bereid u voor op de komende events en beurzen

De grote events komen er weer aan... Jumping Brussel, Jumping Mechelen, de hengstenkeuringen,... De ideale gelegenheid om bij te praten met uw relaties en nieuwe contacten te leggen, of misschien is uw bedrijf wel aanwezig met een beursstand. Zorg dat u er klaar voor bent, hierbij vindt u een checklist.

Lees verder
17-10-2010

Bestel tijdig uw persoonlijke kerstkaarten !

Ze zijn leuk om te krijgen en om te sturen. Maak uw kerst- en nieuwjaarskaartjes dit jaar nog specialer met een eigen foto en een persoonlijke boodschap. Wacht niet tot het laatste moment en bestel tijdig ! Hieronder alvast enkele voorbeelden...

Lees verder
15-10-2010

Nieuwe huisstijl voor paardenmelkerij Lucky Farm

Paardenmelkerij Lucky-Farm is gelegen in Meerhout en maakt al jaren gebruik van Belgische trekpaarden en Shire-merries voor hun melkerij. Paardenmelk stimuleert de goede bacteriën van onze darmflora in hun groei. Hun uitbreiding zorgt voor de verdringing van slechte bacteriën. Door het drinken van paardenmelk wordt de darmflora gea...

Lees verder
13-10-2010

Nieuwe website Stal Dekker

Stal Dekker fokt dressuur- en springpaarden met een functioneel exterieur, die op het hoogste niveau kunnen presteren. Als uitgangspunt voor de fokkerij gebruikt Stal Dekker een aantal kwaliteitsvolle merriestammen zowel springen als dressuur. Die worden gecombineerd met kwaliteitsvolle nationale en internationale tophengsten.

Lees verder
05-10-2010

Web & print voor BWP Auction Antwerp

Van 8 tot 10 oktober gaat in het Azelhof te Lier "BWP Auction Antwerp" door, het evenement groeide uit tot een driedaags evenement met jumpingwedstrijden voor paarden en pony's en de veiling van veulens en enkele driejarige paarden.

Lees verder
27-09-2010

Huisstijl en website SBK Horses

SBK Horses is een fokkerij van springpaarden die tevens uitgebracht worden in de sport. Op de accommodatie in Alken baten Kristof en Kristien Bijloos ook een hengsten- en KI-station uit. Pweb creëerde hun logo, visitekaartjes en een dynamische website.

Lees verder
24-09-2010

Drukwerk voorbije periode

Hieronder enkele print-realisaties van de voorbije weken: - enveloppen Stephex - direct mailing voor Pink Lingerie - compliment cards voor Ferme du Seigneur - affiches voor Equigroup Welkenraedt - tickets en affiches voor HROV

Lees verder
22-09-2010

Pweb lanceert nieuwe website Jumping Mechelen

Jumping Mechelen bestaat 30 jaar en de dertigste editie wordt alvast klassevol ingezet met een volledig nieuwe stijl: een nieuw logo, een nieuwe website en drukwerk in de nieuwe huisstijl. De nieuwsberichten zijn automatisch gekoppeld met een rss-feed, Facebook en Twitter.

Lees verder
08-09-2010

Nieuwe website Bleux Stables

Sinds 1993 in Andy Bleux actief in de paarden- en ponyhandel. Begin 2009 werd Bleux Stables opgericht door Andy Bleux en Kristien Peeters en werd het mooie Hippische complex te Geel aangekocht. Bleux Stables richt zich vooral in de aan- en verkoop van topsport pony’s en talentvolle springpaarden.

Lees verder
07-09-2010

Veilingen veulens en paarden

Ook in 2010 werden wederom tal van veulenveilingen georganiseerd. Een veiling tot een succes maken, lukt al lang niet meer met enkel goede paarden. De marketing rond het evenement is de laatste jaren al minstens even belangrijk geworden, en daar... komt Pweb Solutions in the picture...

Lees verder
31-08-2010

Drukwerk voor Belgian Horses Auction

Voor de "Belgian Horses Auction" verzorgde Pweb Solutions alle media: - fotoreportage van de veulens en paarden, - online weergave van de veilingcollectie, - pre-press en drukwerk : flyers, folders, catalogus, - promotie in magazines en online

Lees verder
25-08-2010

Advertenties bij de vleet

Een advertentie in uw huisstijl, rond een bepaald product of een speciale actie? Reclame in een lokaal blad, een vaktijdschrift, krant of magazine? Pweb Solutions zorgt dat uw advertentie opvalt en uw boodschap overkomt.

Lees verder
06-08-2010

Drukke tijden

Het zijn drukke tijden... websites, drukwerk, fotoreportages... maar van 9/08 tot 15/08 is het Pweb-team er een weekje tussenuit. Wij staan terug tot uwer beschikking op maandag 16 augustus!

Lees verder
19-07-2010

Sfeerimpressie Aken

Het CHIO in Aken vormt jaarlijks de ontmoetingsplaats voor de wereldelite van de paardensport en is steeds opnieuw een unieke gebeurtenis. Het CHIO staat bekend om zijn perfecte organisatie en om z’n traditierijke verleden. Onze redacteurs en fotograaf waren vanzelfsprekend ook aanwezig.

Lees verder
16-07-2010

BWFA in de startblokken

Sinds een aantal jaar gaat tijdens het Flanders Horse Event ook de Belgian Warmblood Foal Auction door die dit jaar reeds aan haar 11de editie toe is. Nadat de selecties afgerond waren, werd de fotoreportage van de veulens (en enkele merries) gedaan op locatie in Beervelde.

Lees verder
07-07-2010

Dinsdag fotoreportage, vrijdag folders geleverd

... zo snel kan het gaan ! Voor het CHIO Aachen had Stephex graag nog nieuwe folders met foto's van de nieuwste vrachtwagen. Dinsdag werd bijgevolg de fotoreportage gedaan, de foto's werden bewerkt, de lay-out van de folder werd gemaakt en overmorgen worden de folders geleverd zodat ze mee kunnen naar Aken !

Lees verder
06-07-2010

Op zoek naar Commercieel medewerker voor Galop & Haverklap

Galop.be is met voorsprong de grootste paardenwebsite in België, Haverklap is de enige actuele paardensportkrant in België. Samen maken ze deel uit van Pweb Solutions. Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn we op zoek naar een Commercieel medewerker (M/V) buitendienst met een passie voor paarden.

Lees verder
06-07-2010

Drukwerk voor Jumping Vilvoorde

Jumping Vilvoorde zal doorgaan op 20, 21 en 22 augustus 2010. De website van de vorige edities die doorgingen onder de naam "CSI Meise" bleef grotendeels behouden. Intussen is ook het drukwerk afgewerkt met A2 affiches en een gevouwen A5 folder met het programma-overzicht.

Lees verder
18-06-2010

Nieuwe website hengstenhouderij Dekens

Het hoeft niet altijd "veilig" blauw te zijn... een roze accentje moet af en toe wel kunnen, zelfs voor een hengstenhouderij!

Lees verder
14-06-2010

Stoeterij Nayakker in het nieuw

Stal de Nayakker werd gebouwd in 1994 en werd louter als hobby gebruikt en dat is zo gebleven tot eind 2007, begin 2008 werd besloten om er gedeeltelijk een pensionstal van te maken en daarnaast verder te gaan in het fokken van kwaliteitsdressuurpaarden.

Lees verder
09-06-2010

Nieuwe website voor Pweb Solutions

Na drie jaar was het meer dan tijd om onze eigen website wat op te frissen, en zie hier het resultaat! Met een aangepaste weergave van onze diensten en projecten, hopen we u een duidelijker beeld te geven van ons bedrijf. En er is nog meer nieuws van het Pweb-front...

Lees verder
26-05-2010

Nieuwe website Pink Lingerie

Het logo werd gemoderniseerd, fotoshoots werden gehouden en de bijbehorende website werd ontworpen voor de lingeriezaak Pink met winkels in Westerlo en Mechelen.

Lees verder
24-05-2010

Nieuwe website Flanders Foal Tour

Een initiatief van Koen Terryn, Luk Vanpuymbroeck en Gerald Lenaerts.

Lees verder
21-04-2010

Nieuwe website JV-Horses

Volledige huisstijl met een nieuw logo, folder en website.

Lees verder
20-04-2010

Vernieuwing website Forester Fencing

Re-design van de website van Forester Fencing.

Lees verder
08-04-2010

Nieuwe website Elevage du Borget

Nieuwe viertalige website voor Elevage du Borget, de fokkerij van familie Dumolein.

Lees verder
07-04-2010

Nieuwe website Horse of Belgium

Nieuwe website voor stoeterij Horse of Belgium, de de thuisbasis van ondermeer Ugano en Ogano Sitte.

Lees verder
01-04-2010

Nieuwe website Stal de Molendreef

Quasimodo en Via Volo vd Molendreef, het zijn slechts enkele referenties van Stal de Molendreef.

Lees verder
28-03-2010

Hengstenreclame

Hengstenfolders, advertenties,...

Lees verder
23-03-2010

Publiciteit Teak & More

Advertentieopmaak en luxe product catalogus.

Lees verder
16-03-2010

Nieuwe website Klimpark De Warre

Volledige huisstijl voor Klimpark De Warre (logo, folder, website, briefpapier,...)

Lees verder
15-03-2010

Drukwerk

Affiches, flyers, folders, naamkaartjes,...

Lees verder
15-03-2010

Vernieuwing website Veba-Star

Een nieuw design voor de website van Veba-Star en online betaling via Paypal.

Lees verder
08-03-2010

Nieuwe website Starhorses

Een nieuwe dynamische website voor sportstal Starhorses.

Lees verder
05-03-2010

Drukwerk

Hengstenbrochures, roll-up banners, huisstijl,...

Lees verder
26-02-2010

Hengstenhouderij Van Dijck in het nieuw

Een volledig nieuwe huisstijl voor Hengstenhouderij Van Dijck.

Lees verder
24-02-2010

Nieuwe website Flanders Dressage Event

Het Flanders Dressage Event bundelt de organisatie van alle Belgische Kampioenschappen.

Lees verder
24-02-2010

Bezoek onze stand

Bezoek de stand van Pweb Solutions / Galop.be / Haverklap op Flanders Horse Expo !

Lees verder
10-02-2010

Drukwerk

Veilingcataloog, flyers, hengstenfolders en -brochures,...

Lees verder
09-02-2010

Nieuwe website Jewel Court

De stoeterij Jewel Court Stud heeft een nieuwe website.

Lees verder
21-01-2010

Vernieuwing website VLP

Vernieuwing van de website van de VLP.

Lees verder