Online veilingen gerealiseerd door Pweb Solutions.

(Online) Veilingen

Al jaren verzorgen wij voor klanten het totaalpakket voor hun veiling; gaande van stalplaten, websites, catalogussen, fotokaders tot video's en foto's. Recentelijk kwam er een nieuwe nood aan het licht: de grote afstand tussen de klanten en de paarden maakte het niet altijd makkelijk om mee te bieden. ET-Auction begon in 2014 met een online platform en haalde daarmee zelfs het nieuws. Inmiddels zijn er verschillende organisaties gevolgd. Dankzij dit online systeem kunt u niet alleen makkelijk wereldwijd paarden verhandelen, ook als organisatie heeft u veel grip op het hele verloop: u kunt de biedingen volgen, bepalen wie er mee mag bieden, de voorwaarden veranderen en nog belangrijker: veilen wanneer u wilt en zo vaak u wilt!

ET Auction, een beloftevolle embryoveiling
sinds 2014

ET Auction

ET Auction begon in 2014 met een online veiling. Valentijn de Brabander wou een makkelijke manier voorzien om embryo's te verkopen. Samen met Bjorn van Bunder groeide ET Auction uit tot een heus succes. Regelmatig verkopen ze jonge paarden en veulens maar ook renpaarden passeren de revue.

Bezoek website
Zangersheide, de grootste en bekendste online veiling dankzij Pweb Solutions.
sinds 2014

Zangersheide.auction

Ook Zangersheide begon in 2014 met online veilingen en veilde inmiddels al meer dan 250 paarden. Het platform geeft hen de mogelijkheid om veulens, embryo's, fokmerries en zelfs gereden paarden aan te bieden. De module geeft hen de mogelijkheid om foto's te uploaden maar ook de keuring en de Hippomundo-pedigree bij te voegen.

Bezoek website
Auction-111, de online veiling van Stud 111 van Harrie Theeuwes.
sinds 2017

Auction-111

Ook Stal Theeuwes zag de mogelijkheden die een online veiling bood. "Door het grote aanbod aan kwaliteitsvolle veulens op onze veilingselectie besloten we dat we meer veulens wilden veilen. Fysiek was dat niet evident en zo werd de keuze voor een online veiling snel gemaakt," aldus Harrie Theeuwes.

Bezoek website
Auction Twinkeling, een online veiling gerealiseerd via Pweb Solutions
sinds 2017

Auction Twinkeling

Auction Twinkeling kende op korte tijd een grote groei en besloot ook hun veiling verder uit te breiden met een online platform. Met succes: hun eerste veiling kende als veilingtopper Replay van de Abelendreef die voor maar liefst 20.000 euro werd verkocht.

Bezoek website

De Online Veiling-module heeft verschillende voordelen:

  • Onbeperkt aantal veilingen
  • Eigen beheer
  • Klantgegevens zijn enkel van u
  • U bepaalt uw eigen voorwaarden
  • Uw eigen lay-out
  • Geen externe partij nodig
  • Eenmalig betalen
  • Oplossingen op maat mogelijk