Drukwerk blijft waardevol

Dagelijks ontvangen we met z'n allen tientallen digitale nieuwsbrieven, zeg maar reclamemails, die vaak bijzonder snel naar de prullenmand worden verwezen, en net daarom blijven offline middelen zeer belangrijk om een boodschap over te brengen. Goed drukwerk is en blijft een krachtig middel om te zorgen dat een bericht blijft hangen.

Bladeren door een magazine, een chique gepersonaliseerde uitnodiging in de brievenbus, een meer-dan-blinkend visitekaartje (of toch liever mat?!),... het zijn zaken die ├ęcht blijven hangen. Een sterke folder maakt een goede indruk, straalt kwaliteit en vertrouwen uit en is niet weg te swipen!

Van visitekaartje tot mega-spandoek

Uw huisstijl, advertentiecampagne, brochures, cd-bedrukking, belettering, affiche, folders, bestelbon (doorschrijfformulier), brochures, communiekaart, menukaart, wenskaart, flyers, notablok, presentatiemap, kalender,... de mogelijkheden zijn eindeloos!

Goed drukwerk begint met een zorgvuldige voorbereiding. Wij verzorgen de grafische opmaak van al uw drukwerk, onderhouden het contact met de drukkerij voor een correcte en tijdige levering en zorgen zo voor kwalitatief drukwerk tegen zeer scherpe prijzen.

Visitekaartjes

Poster / advertentie

Brochure / boekje

Roll-up banner

Presentatiemap

Brochure / boekje

Folder

Huisstijl (briefpapier, envelop,...)

Magazine

Brochure / boekje

Foto / poster

Roll-up banner

Belettering

Spandoek

Beursstand

Stalplaat

Vlag

Meer informatie?

Heeft u vragen over de mogelijkheden van uw gewenst drukwerk?
Neem contact met ons op voor een afspraak of offerte.

Contacteer Pweb