Verschillende webdesigns gerealiseerd door PWeb Solutions. Dit responsive webdesign is aangepast aan elk scherm en toestel.

Design en ontwikkeling websites

Een wereld zonder internet is niet meer in te denken... een bedrijf zonder website al evenmin. Het internet heeft vele belangrijke marketing voordelen die u nationaal en internationaal kunnen doen opereren. Pweb-Solutions staat u graag bij bij het ontwikkelen of vernieuwen van uw website.
Wij luisteren goed naar uw wensen, bestuderen de huisstijl van uw bedrijf en ontwerpen vervolgens een website die past bij uw organisatie en uw doelstellingen. Ons team zorgt voor het design, programming, copywriting, web marketing, updating en web hosting. Uiteraard wordt u gedurende het volledige project op de hoogte gehouden van de voortgang.

Enkele repsonsieve websites die gedesigned werden door Pweb Solutions

Responsive webdesign: geschikt voor elk scherm

Samengevat zorgt responsief webdesign ervoor dat uw website mooi én goed weergegeven wordt op elke schermgrootte en elk type scherm. Of dat nu een pc, tablet of smartphone is: de website past zich aan zodat de navigatie en inhoud optimaal worden weergegeven.
Steeds vaker worden websites bekeken via een mobiele telefoon en Google zal responsive websites dan ook hoger ranken waardoor dit een steeds belangrijkere eigenschap van een goede website is.

CMS

Pweb programmeerde een eigen "content management system" (CMS) dat enkel de functionaliteiten biedt die u nodig heeft, zonder onnodig ingewikkelde toeters en bellen. Ons CMS-systeem is opgebouwd uit verschillende modules die onafhankelijk, maar ook samen kunnen gebruikt worden.

SEO

Zoekmachines zoals Google zijn een belangrijke bron van webverkeer op uw website. De SEO-optimalisatie van een website voor de verschillende zoekmachines is dan ook van invloed op de positie van jouw website in de zoekresultaten. Sitestructuur, copywriting, impact van 'mobile friendly', indexatie,... het zijn allemaal belangrijke aspecten.

E-mailmarketing

E-mail blijft een snelle en goedkope manier om potentiële klanten te overtuigen.
Professionele e-mailings lokken namelijk meteen meer bezoekers naar uw website.
Pweb helpt je graag bij het opstellen, testen en verzenden van je mailcampagne.

Meer informatie?

Heeft u nog bijkomende vragen of wilt u het met ons over uw project hebben? Wij luisteren graag.
Neem contact met ons op voor een afspraak of offerte.

Contacteer Pweb

Onze Partners

Online betalingen

MultisafePay

E-commerce toepassingen en webshops kunnen uitgebreid worden met online en mobiele betalingen: handig, veilig en snel.

Cloud oplossingen

Google Suite

Pweb is erkend reseller van de G Suite producten (voorheen Google Apps for Work) waarvan het professionele gebruik van Gmail de meest gekende toepassing is.

Domeinnamen

DNS Belgium
Ascio

Pweb is officieel registrar van DNS Belgium, maar behalve voor .be, .vlaanderen en .brussels domeinen kan u bij ons terecht voor vele andere extensies.