Uitgeverij

De laatste jaren hebben we veel geïnvesteerd in enkele eigen projecten. Offline ontstond in 2009 zo de tweewekelijkse paardenkrant Haverklap, online is de portaalwebsite Galop.be reeds jarenlang het sterkste merk in de paardenwereld.

Galop.be, een hippische nieuwssite uitgegeven door Pweb Solutions.
sinds 2000

Galop.be

Galop.be is sinds 2000 de grootste paardenportaalwebsite van België. Dit vertaalt zich in maandelijks meer dan 250 000 unieke bezoekers. De website brengt het korte nieuws over alle disciplines en alle niveaus van de paardensport. Met verder een evenementenkalender, zoekertjes-pagina,... .
Voor adverteerders is dit dan ook bijzonder interessant medium.

Bezoek website
Haverklap, een hippische krant uitgegeven door Pweb Solutions.
sinds 2009

Haverklap

Sinds begin 2009 verschijnt er om de haverklap een volwaardige Vlaamse paardenkrant. Met de actualiteit als kapstok brengt Haverklap elke twee weken boeiende reportages en indringende interviews. Actueel en up-to-date. Al het nieuws voor en over de paardensport, van alle disciplines, over alle niveaus, lees je in Haverklap. Alle abonnees kunnen de krant tevens online lezen.

Bezoek website

De grote sterkte bij onze eigen projecten en producten is dat alles van begin tot eind in "eigen huis" kan gebeuren. Van redactie tot fotografie, van grafisch ontwerp tot webprogrammatie van de achterliggende systemen : ons eigen team zorgt voor de realisatie!