Een foto van ons recent nieuws.
Een foto van ons recent nieuws.

28 jan

Drukke tijden bij Pweb...


Het zijn drukke tijden bij Pweb... zo druk dat we al een tijdje onze eigen website niet van het nodige nieuws hebben voorzien. Onderstaande websites gingen recent online:


LRA - Luc Ruant Agencies


Luc Ruant Agencies is een referentie in de mode. Het modeagentuur is uitgegroeid tot een belangrijke speler in de Benelux en brengt een uitgekiende selectie damesmode. Casual sportief, chic klassiek of stijlvol trendy: een uitgebreid gamma van internationale merkcollecties.

» bezoek www.lra.beJumping Antwerpen


In April 2013 is Jumping Antwerpen weer present aan de Rijnkaai te Antwerpen, ditmaal van 25 tot 28 april. Samen met een heel aantal veranderingen in het programma en de opbouw van de accommodatie, werd  ook de website grondig vernieuwd.

» bezoek www.jumpingantwerpen.com
K&G Sporthorses


K&G Sporthorses staat voor Koen De Clerck en Griet Eylenbosch. K&G staat evengoed voor Kwaliteit en Garantie. Koen De Clerck en Griet Eylenbosch zijn tussen de paarden en pony's opgegroeid en weten perfect aan welke eisen een modern sportpaard of pony moet voldoen. Paarden, pony's en klanten staan bij K & G Sporthorses centraal.

» bezoek www.kgsporthorses.beHengstencompetitie


De nieuwe editie van de Pavo Hengstencompetitie gaat van start op 1 februari, begin dit jaar werd alvast de vernieuwde website gelanceerd.

» bezoek www.hengstencompetitie.be
Argilla Stables


Argilla Stables is een kleine stal, waarin het accent wordt gelegd op de fokkerij van en met internationaal acterende springpaarden. De stal is het geesteskind van Guy Haerens, een bekende naam op het paardensporttafereel.

» bezoek www.argilla-stables.com
Horse Auction Belgium


Reeds jarenlang werken we samen met de veiling Horse Auction Belgium voor de fotoreportage van de veilingpaarden, de uitwerking van de veilingcataloog en de promotie. Vanaf nu is ook hun website bij ons ondergebracht.

» bezoek www.horseauctionbelgium.be
Devos Group


De naam Devos kennen we vooral van topruiter Pieter Devos voor wie we reeds de website devos-stables.com realiseerden. Voor het familiebedrijf Devos Group is sinds kort de nieuwe website online.
» bezoek www.devosfruit.be

SVT - Specific Veterinary Technologies


Het bedrijf Specific Veterinary Technologies van Sofie Boterman is gespecialiseerd in professionele apparatuur voor dierenartsen, gaande van echografie toestellen tot elektro chirurgie. De website is volledig te beheren door de klant zelf.

» bezoek www.svt-bvba.be
Winter Equestrian Nights


De organisatie van de WEN wou voor hun Instagram Edition 2013 ook de website wat opfrissen. Het resultaat is te zien op www.winterequestriannights.be


Stal Ceulemans


De drukbezochte website van Stal Ceulemans was na vijf jaar aan vernieuwing toe, niet in het minst omwille van de uitbreiding die de Groentenjumping dit jaar zal ondergaan. U leest er alles over op www.stal-ceulemans.be