Een foto van ons recent nieuws.
Een foto van ons recent nieuws.

28 okt

Het VDL Online Breeders Market platform


Het VDL Online Breeders Market platform

Voor VDL Stud ontwikkelden we een verkoopplatform om fokkers te steunen in de verkoop van hun veulens. Zo hebben we samen met de familie van de Lageweg, uit het Friese Bears in Nederland, de VDL Online Breeders Market opgericht. Het nieuwe onderdeel op de VDL Stud website promoot veulens van VDL fokkers die op correctheid en gezondheid zijn geselecteerd.

Zeker in deze COVID-19 tijden is het vaak moeilijk voor de fokkers om hun veulens te verkopen. De website is dus bedoeld om de kloof tussen fokkers en kopers te verkleinen.

“We hebben altijd al actief bijgedragen aan de verkoop van de veulens van onze fokkers maar we leven in een nieuwe tijd waarin nieuwe initiatieven nodig zijn. Ook VDL Stud gaat hierin mee, net als onze fokkers en onze klanten, vertelt Wiepke van de Lageweg.” 
“Door zelf te selecteren op correctheid en gezondheid kunnen onze klanten en kopers rekenen op onze expertise die mensen wereldwijd al bijna 40 jaar kennen. Anderzijds genieten onze fokkers van het netwerk dat we in 4 decennia hebben opgebouwd.”

De eerste 19 veulens staan inmiddels online en enkele zijn ook al verkocht! Neem alvast een kijkje op https://vdlonlinemarket.com/nl/home en wie weet vind jij je droom veulen wel.