Een foto van ons recent nieuws.
Een foto van ons recent nieuws.

20 apr

Nieuwe website voor Hengsten Van Dijck!


Sinds deze week staat de gloednieuwe website van Hengstenhouderij Van Dijck uit Broechem online! Hiervoor rekenen ze op de ervaring en epertise van Pweb Solutions.

Deze nieuwe website geeft u een overzicht van de huidige fokmerries,  jonge paarden en dekhengsten.

'Reeds meer dan 60 jaar is Hengstenhouderij Van Dijck gevestigd aan de rand van de Antwerpse kempen. Hengstenhouderij Van Dijck heeft niet alleen de ontwikkeling van de warmbloedfokkerij gevolgd, ze heeft de evolutie mee bepaald en er duidelijk invloed op gehad.

Hengsten zoals Codex (Cottage son xx), Buenaventura (Pinturischio xx), Fantastique (Ibrahim), Primo des Bruyères (Night and day) hebben allen hun stempel gedrukt in de Belgische warmbloedfokkerij. Met het fokken en importeren van hengsten met de beste bloedlijnen vanuit onze omliggende landen zetten Joris en Marie het werk van Marcel Van Dijck verder. De paarden uit onze  fokkerij dragen in hun naam het suffix JM , zoals je kan afleiden uit onze namen de begin letters van Joris en Marie, maar deze M staat evenzeer en vooral ook voor de M van vader Marcel, de fundatie van Hengstenhouderij Van Dijck.

Met kwaliteitshengsten die uit sportverankerde stammen komen van vaders die zelf presteren zijn Joris en Marie er van overtuigd het fokproduct van morgen nog te kunnen verbeteren.'


Benieuwd? Neem zeker een kijkje op https://www.hengstenvandijck.be/nl/
Wilt u graag extra informatie voor een nieuwe website? Aarzel niet om ons te contacteren!

www.pwebsolutions.be