Een foto van ons recent nieuws.
Een foto van ons recent nieuws.

10 sep

Nu ook online veilingen in Spanje!


The Selection lanceert de eerste online paardenveiling in Spanje

Nu gaan onze veilingen wel echt de wereld rond! Na Zuid-afrika, Amerika, Ierland, ... start er dit weekend ook een online veiling in Spanje! Dit is zelfs de allereerste online veiling ooit van springpaarden in Spanje! Een echte primeur dus.

De online veiling vindt plaats van 11 tot 14 september via de website www.theselection.auction

De Spaanse ruiters Antonio Mariñas en Alejandro Alonso hebben The Selection opgericht; de eerste online veiling in Spanje met jonge paarden van 0 tot 4 jaar, gefokt in Spanje en Portugal.

Dit initiatief is ontstaan ​​met als doel de grote vraag naar paarden wereldwijd te verbinden met het kwaliteitsaanbod dat in deze aangrenzende gebieden bestaat. Er is een exclusieve selectie van jonge paarden gemaakt, waarbij grote nadruk is gelegd op de genetische kwaliteit - vooral van de moederlijn - zonder de kwaliteiten voor de sport uit het oog te verliezen.

Deze editie bevat bekende moederlijnen zoals Urcess, Romanov's eigen zus; Cover Girl, dat tot een van de beste Zangersheide-lijnen behoort; Famouscampaya, die meerdere 1.60 m paarden heeft voortgebracht, en zelfs een van de dochters van de fantastische Roanne de Mars, die deelnam aan de European Young Riders' Championships en internationale competitie voor meerdere jaren met de Spaanse ruiter Leticia Riva. Deze moederlijnen worden gecombineerd met de beste hengsten in de wereld, zoals Emerald Van't Ruyterhof, Kannan, Heartbreaker, Im Special de Muze, Chaccon Blue, Arezzo VDL, Action Breaker, Stakkatol ...

De veiling vindt plaats van 11 tot 14 september op het online platform www.theselection.auction, waar u alle informatie kunt raadplegen over de paarden en de veiling.