Een foto van ons recent nieuws.
Een foto van ons recent nieuws.

08 sep

Onbetwist succes eerste veiling The Best Horses


ONBETWIST SUCCES VOOR DE EERSTE VEILING VAN THE BEST HORSES!

Bezoekers en kopers kwamen afgelopen zaterdag 22 augustus in grote aantallen naar Elevage de Riverland en ook online was er een grote aanwezigheid op the-best-horses.com om de allereerste verkoop te volgen en mee te bieden.

De fantastische organisatie van deze gedenkwaardige dag komt op naam van de eigenaar van de hippische infrastructuur: Mickaël Varliaud en al zijn teams, evenals Marie-Line Balsan, oprichter en veilingmeester van The Best Horses, die een collectie van 60 uitzonderlijke paarden presenteerde.

«Dit is een uitzonderlijke eerste editie, met zowel ons publiek als internetgebruikers volledig betrokken bij dit evenement. We zagen een aantal epische veldslagen voor sommige van onze kavels en kregen ook veel positieve feedback van alle betrokkenen. Dit is een uitstekend resultaat dat veel belooft! We willen graag bedanken en feliciteren alle betrokkenen voor het samenstellen van zo'n onvergetelijke dag: Mickael en Leslie Varliaud voor het organiseren een vlekkeloos evenement, Thomas Garnier, alle teams die speciaal voor de paarden zorgden, maar ook de spotters, sprekers ... »Marie-Line Balsan, veilingmeester voor Balsan Enchères /The Best Horses


BALSAN ENCHÈRES EN DE TOP ORGANISATIE VAN SPORT PAARDENVEILINGEN!

Met meer dan 8 jaar ervaring als hoofd van Balsan Enchères, richtte mevrouw Marie-Line Balsan haar eigen dochteronderneming, Best Horses, op in 2020. Ze organiseert paardenveilingen op verkoopsites maar ook live via internet. The Best Horses is gemaakt om kopers de mogelijkheid te geven om rechtstreeks bij fokkers te kopen, zonder enige tussenpersonen, maar ook ter promotie van diverse paardenboerderijen en stamboeken. The Best Horses werkt samen met de meest succesvolle verdelingsprofessionals in de branche, zij bieden bij elke verkoop een selectie van veelbelovende paarden aan voor het internationale circuit. Het primaire doel is om de spelers in de hippische gemeenschap te verbinden: fokkers / verkopers / kopers, terwijl experts elke ruiter helpen bij het kiezen van zijn volgende paard. The Best Horses streeft naar een globaal publiek om belanghebbenden uit verschillende landen met elkaar te verbinden, waardoor de reikwijdte van hun verkoop enorm toeneemt.


LIVE EN ONLINE VEILINGEN: VERRASSEND MAAR MET EEN HELDERE TOEKOMST

The Best Horses is anders omdat het veilingen aanbiedt die men ter plaatse op de fokkerij kan bijwonen, maar ook in realtime via de website www.the-best-horses.com kan gevolgd worden.

The Best Horses belooft overal kwaliteitsevenementen dankzij hun op maat gemaakte veilingen en uitzonderlijke paarden.


MIS DE VOLGENDE BESTE PAARDENVERKOOP IN SAMENWERKING MET THE SELLE FRANCAIS STUD BOOK NIET!

Kom op 5 september vanaf 19.30 uur naar de veiling van de Kampioenschappen Selle Français Foals. U heeft toegang tot de site op de Pôle Hippique de Saint-Lô, en ook live via the-best-horses.com