Een foto van ons recent nieuws.
Een foto van ons recent nieuws.

06 maa

Online veiling voor het goede doel


Onze gehele jumping-, dressuur- en eventingtop zoekt een gaatje in de agenda om volledig belangeloos privéles te geven aan degene die hiervoor het hoogste bod uitbrengt. De keuze is niet alleen erg ruim - maar liefst 22 ruiters nemen deel - maar je zal ook onze allergrootste helden in de lijst terugvinden.
Zo was de familie Philippaerts meteen bereid om mee te werken en aarzelden onze wereldkampioenen Jos Lansink en Philippe Le Jeune geen seconde om zich in te zetten voor het goede doel. Toen minister-president Kris Peeters de online veiling op 3 maart aan de pers voorstelde was Le Jeune trouwens ook van de partij. Hij is eveneens erg gemotiveerd om dit initiatief tot een succes te maken.
» klik hier voor meer informatie over de veiling van het Vlaams Paardenloket

Online veiling
Pweb Solutions breidde zo de website van het Vlaams Paardenloket, of meerbepaald de microwebsite van de Stichting Paarden in Nood, uit met een online veiling waar bieders zich kunnen registreren en bieden op de les van hun favoriete ruiter.
» klik hier voor de veilingpagina

Pweb Solutions wou bovendien ook graag haar steentje bijdragen aan de acties van de Stichting voor Paarden in Nood en schenkt advertentieruimte op Galop.be en in de paardenkrant Haverklap voor het promoten van de veiling.